SIPHOME NEDERLAND

 • SIPHOME.nl

   

  SIPHOME is uw agent en adviseur van shell only ("kale schil"of casco) woningen voor QUACENT, de Canadese producent met productie bedrijven in China van SIP panelen en huizen. Deze worden in Canada en vele Noord Amerikaanse landen toegepast vanwege de klimatologische omstandigheden , zowel extreem koude als warmte en de vele hurricanes.

   

  De SIP QUACENT  panelen zijn uitermate geschikt voor vrijstaande woningen, recreatiewoningen, appartementen, zorginstellingen, levensloopwoningen, studentenwoningen, noodwoningen, tijdelijke woningen maar ook voor tuinhuisjes, garages, loodsen, kapschuren en zowel de woning als ook de utiliteitsbouw. SIP Panelen worden toegepast voor vrijstaande woningen, recreatiewoningen, appartementen, zorginstellingen, levensloopwoningen, studentenwoningen, noodwoningen, tijdelijke woningen maar ook voor tuinhuisjes, garages, loodsen, kapschuren e.d. 

   

   

  De Siphome ontwerpen zijn toegepast op de Europese markt.

  Ook uw eigen ontwerp kan worden uitgevoerd in overleg met  bouwkundige ontwerpers.

  Neem gerust eens contact met ons op.

  Zowel design ontwerp als bijzondere objecten zoals energiearme verplaatsbare chalets

   

   

      

   SIPHOME & speciale ontwerpen

 

Bij SIPHOME zijn bestaande ontwerpen voor diverse soorten woningen verkrijgbaar, Hieronder een volledig energie selfsupporting en verplaatsbaar chalet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.